Uimaltaalla viihtyy koko perhe

Muutamia uintikuvia hotellin uima-altaalta, Koh Samuilla siis ollaan. Hotellilla on parikin uima-allasta ja mukavasti rantaviivaa, näistä kaikista ollaan kovasti paljon kiitollisia. Rannan vesi on ihan jees, tuskin kovin puhdasta mutta kyllä siinä ihan uimaan pystyy kun koittaa nielemättä kauhoa.

Ihon suojaaminen auringolta, Thaimaa

Yleisesti ottaen meillä ei käytetä aurinkorasvoja, parhaamme mukaan mennään maalaisjärjellä: pieniä hetkiä kerrallaan totutellaan aurinkoon ja antaa kehon kehittää oma suojansa. Paras suoja on yleensä ollut suojaavat vaatteet. Parin ekan päivän jälkeen oma nahka oli kuitenkin sen verran palanut, että pidin parempana suojata pojan kokovartalosimmareilla.

Kuvassa allaparas versio, jonka löysin – valikoimaa oli yodella vähän – kaksi kappaletta koko kylässä. Onneksi Muru oli innosta soikeana tästä, niin ei tarvitse vääntää aiheesta. Jopa siinä määrin, että vääntö saatiin aikaiseksi voiko tuolla uimapuvulla lähteä illalla kaupunkiin ravintolaan syömään. Arvaat kai, kumpi oli kummalla puolella tässä väännössä?

Uimista vai sukellusta? Nykyään jo paljon myös uimista, joskin edelleen eniten mielenkiintoista löytyy pinnan alta.

Ravintolan yhteydessä oleva uima-allas on viihtyisä ja lapsiystävällinen. Ihmettelen kyllä, missä kaikki ihmiset ovat – täällä on todella hiljaista hotellilla ja altailla. Ihan rauhassa saadaan vispata.

Hotellin sisäpihalta löytyy pitkä, kiemurainen uima-allas. Vesi on täällä viileämpää ja tuntuu vähän puhtaammalta kuin meren vieressä oleva. Täällä ei ole juuri koskaan ketään, kaksi saksalaista pariskuntaa kittaa kaljaa yhdessä nurkassa.

Written by Mary Clark

Comments are closed.