Muista hyvä hotelli

Jos joku väittää, ettei hotellilla ole merkitystä matkaillessa niin höpöhöpö. Lapsen kanssa matkaillessa hotellilla on todella, todella suuri merkitys. Ei niinkään tähdillä, kuin sillä fiiliksellä.

Meidän eka hotelli Langkawilla oli 4-tähden hieno Bella Vista hotelli joka oli meidän näkökulmasta ihan susi. Ilmapiiri oli ihan kuollut, ei mitään tekemistä, ei elämää, ei lapsia, ei leikkikenttää ja huonolla tavalla erikoinen tunnelma (kyräilevät asiakkaat).

Siirryttiin Green Village hotelliin (2-tähden, luulisin), toiselle puolelle saarta ja tämä hotelli taas on ihan eri luokkaa. Ei meitä haittaa, vaikka huoneessa on lemmikkilisko ja aamiaisella eripariaterimet. Nyt meillä on iso puutarha, keinuja, oma pieni terassi, vesiputous uima-altaassa ja aivan ihastuttava henkilökunta joka soittaa Murulle Gagnamstailia ihan omaksi ilokseen. Itsekin viihdyn paremmin täällä, kun puutarha ei ole muotoonleikattu ja altaalla kehtaa polskia. Meininki on ihan eri kun voi pelata Äidin kanssa pöytäjalkkista – tai jos äiti väsyy, niin henkilökunnan kanssa sitten.

Ei olla mitenkään ytimessä, ennemminkin vähän syrjässä. Ekana päivänä koitettiin pärjätä jalan täällä, mutta kuumuus vei mehut siinä määrin, että takaisin kävelyn sijaan vuokrattiin mopo. Täällä rannan perällä on ihan mukavaa, ympärillä vähän edullisempia ravintoloita ja Mäkkäriin ja Starbucksiin on palan matkaa. Rannalle pääsee parissa minuutissa mopolla, samoin kaupoille ja hedelmille.

Written by Mary Clark

Comments are closed.